• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Наказ про організацію освітнього процесу в умовах жовтої зони

Наказ про організацію освітнього процесу в умовах жовтої зони

2021-09-23

СТАРОКутськИЙ ЛІЦЕЙ

КУТСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

КОСІВСЬКОГО РАЙОНУ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

НАКАЗ

23 вересня 2021р. с.Старі Кути № 65


Про організацію дистанційного

навчання в ліцеї

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (із змінами) для «жовтого» рівня епідеміологічної небезпеки, наказу відділу освіти Кутської селищної ради від 23 вересня №61 “Про організацію дистанційного навчання у закладах загальної середньої освіти Кутської територіальної громади” та з метою недопущення розповсюдження захворюваності на COVID-19 серед учасників освітнього процесу

НАКАЗУЮ:

1. Призупинити освітній процес у режимі очного навчання з 23 вересня 2021 року серед учнів 5-11 класів.

2. З 23 вересня організувати освітній процес в ліцеї для учні 5-11 класів за допомогою засобів дистанційного навчання, а для учнів 1-4 класів продовжувати навчання за очною формою навчання.

3. Відновити роботу в ліцеї в режимі очного навчання, якщо відсоток вакцинації працівників становитиме 80% і більше.

2. Класним керівникам 5-11 класів:

2.1. Забезпечити інформування батьків та учнів про тимчасове призупинення освітнього процесу.

2.2. Довести до відома учнів та батьків графік занять за тижнями.

2.3. Підтримувати постійний зв'язок з батьками з питань своєчасної взаємодії учнів з учителями-предметниками.

2.4.Здійснювати оперативне інформування щодо випадків захворювань учнів на ГРВІ та COVID-19. Інформацію своєчасно надавати секретарю ліцею (щоденно до 09.30).

2.5. Забезпечити проведення запланованих виховних заходів, сприяти участі учнів у різноманітних заходах у дистанційному режимі.

3. Учителям-предметникам:

3.1. Під час дистанційного навчання учнів забезпечити проведення передбачених навчальним планом занять у синхронному та асинхронному режимах для всіх здобувачів освіти з урахуванням вимог Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти, затвердженого наказом Міністерства охорони здоров'я України

3.2. Забезпечити виконання навчальних програм, передбачених норм робіт. Своєчасно здійснювати поточне та підсумкове оцінювання учнів, заповнення класних журналів.

3.3. Проведення всіх видів навчальних занять у 5-11 класах здійснювати у відповідності до затверджених розкладів із використанням технологій дистанційного навчання. При цьому визначити, що рекомендованими засобами дистанційної синхронної і асинхронної комунікації в Старокутському ліцеї є Google Meet, Google Classroom, Zoom, платформа Human.

3.4. Організувати навчання та супроводження учнів, які не мають технічних засобів навчання, іншим зручним для них способом.

4. Секретарю ліцею Опарик О.М. розмістити на офіційному вебресурсі закладу роз’яснення про режим роботи ліцею в зазначений період.

5. Заступникам директора з НВР Федінчук М.В. та ВР Маковській І.С.:

5.1. Неухильно контролювати виконання навчальних планів інваріантної та варіативної частин освітніх програм, відвідування учнями навчальних занять

5.2. Здійснювати моніторинг організації освітнього процесу на період роботи ліцею з використанням технологій дистанційного навчання

5.3. Надавати педагогам консультації та методичну допомогу щодо організації дистанційного навчання

5.4. Скласти до 24 вересня 2021 року реєстри наявності у працівників «жовтого» (наявність першого щеплення або негативного результату тестування (діє 72 години), або одужання від COVID-19) та «зеленого» (повний курс щеплення) COVID-сертифікатів (поновлювати списки щоденно)

6. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою

Директор ліцею Г.І.Марчук

Кiлькiсть переглядiв: 107

Коментарi